Geesbrug  - Jermaine Wattimena heeft zondag 28 augustus de 2e editie van het Boksloot Open Dartstoernooi gewonnen en ging met de hoofdprijs van €1000,- aan de haal. 
36 darters gingen de strijd met elkaar aan voor de hoofdprijs van €1000,-   Er werd gespeeld in een poule systeem, waarvan de nummers 1&2 verder gingen in de winnaarsronde en de nummers 3&4 via de verliezersronde nog kans maakten om met een vleesschotel huiswaarts te keren. 
 
Hoog niveau
 
Het niveau van het toernooi lag verschrikkelijk hoog, dit kwam door een aantal topspelers als Jan Dekker, Leroy Nieuwenhuis, Frans Harmsen, Jermaine Wattimena, Rick Hofstra en Albertino Essers die regelmatig met internationale wedstrijden mee doen of hebben gedaan. 
 
Plaatselijke toppers
 
De plaatselijke toppers Wim Kroezen en Richard Kimman haalden de finale niet, Kroezen strandde in de kwartfinale, nadat hij in de achtste finale won van Kimman, tegen Jan Dekker. In de verliesersronde was er wel Geesbrugs succes, oud inwoner Johan Sok verloor de finale van Jelle Wachtmeester uit de Krim en werd 2e. De strijd om de 3e plaats in de verliezersronde ging tussen Bram Doldersum uit Hollandscheveld en Stoffer Otten uit Geesbrug, Otten wist na een 2-1 overwinning de 3e plek te pakken. 
 
Spanning
 
In de halve finale van de winnaarsronde, tussen Wattimena en Harmsen was de spanning te snijden, het was Wattimena die na een bloedstollende 11de leg de finale wist te bereiken. De tegenstander van Wattimena, in de finale was Leroy Nieuwenhuizen, die in zijn halve finale Jan Dekker met 6-3 de baas was. 
 
Finale
 
In de finale was het Jermaine Wattimena die gehakt maakte van Leroy Nieuwenhuizen, Wattimena won de finale met 7-2 en keerde met €1000,- huiswaarts, Nieuwenhuizen bleef niet met lege handen achter, hij kreeg €250,- voor zijn 2e plaats. Jan Dekker en Frans Harmsen besloten het geld voor de 3e plaats, €100,- te delen. 
 
Bedankt
 
De organisatie wil iedereen bedanken voor een gezellige dartsmiddag en hoopt op een vervolg. Speciale dan gaat uit naar PGT licht&geluid voor het beschikbaar stellen van de hoofdprijs. Ook Kuiper verhuur bedankt voor het kosteloos plaatsen van een springkussen voor de kinderen.