Het heeft lang geduurd maar eindelijk is de uitslag van de ballonnenwedstrijd van de Boksloot FM bekend.

 

1e prijs  Justin Dekker, zijn ballon legde een afstand van 204 km af en is gevonden in het noorden van Duitsland in het plaatsje Hotumersiel-Wanderland.
2e prijs Milan Booy, zijn ballon werd teruggevonden in het Duitse plaatsje Zetel en legde een afstand van 118 km af.
3e prijs Janique Blok, haar ballon werd teruggevonden in Peheim in Duitsland, dit plaatsje ligt hemelsbreed 97,4 km vanaf Geesbrug.

 

De overige kaartjes die teruggekomen zijn niet ver genoeg gevlogen om voor een prijs in aanmerking te komen, de onderstaande deelnemer krijgen ieder nog wel een troostprijs.

 

Tininjo Kalsbeek Aschendorf Duitsland 91,3 km
Melvin Veuger Lindloh Duitsland 85,7 km
Jayden Zuidema Haren Duitsland 56,2 km
Lotte Doorten Jipsinghuizen 45,7 km

De prijzen komen zo snel mogelijk naar je toe.

Groeten Boksloot FM
 

Hallo allemaal,

Donderdag 01 september is het weer zover, het jaarlijkse marathon weekend van "Boksloot FM". Ook dit jaar hebben de mannen weer alles uit de kast getrokken om een grandioos programma op de been te zetten, een programma waar iedereen zich in kan vinden.

VRIJDAG 02 SEPTEMBER 20.00 UUR

De Normaal coverband "GIN GEDONDER"

 

ZATERDAG 03 SEPTERMBER 20.00 UUR

"THE EVENINGSTARS"

 

ZONDAG 04 SEPTEMBER 15.00 UUR

GRUTTE GEERT, HET IJSSELDUO EN JAN WARRINGA.

 

ENTREE IS GRATIS!!!!!!!!!!!!!

De jubileum uitzending van de “Boksloot FM” zit er weer op, het was een grandioos feest.

Donderdag morgen werd er begonnen met het opzetten van de mast en het instaleren van alle apparatuur. Om 16.00 uur kon het dan eindelijk beginnen, de eerste plaatjes schalden door de feesttent. ’s Avonds kwamen een aantal mensen de tent bezoeken, dit was een voorbode voor het feest wat ons te wachten stond.

Vrijdag avond kwamen de eerste artiesten om hun kunsten te vertonen, de Groesbeekse formatie “de Moonlights” maakten er een super avond van. Voor een kleine 200 bezoekers speelden ze hun bekendste liedjes en er werd gefeest tot diep in de avond.

De zaterdag begon rustig, ’s avonds zouden “Espada” & Siska van de Nightbirds komen optreden. Dit optreden werd een groot succes, bijna 300 mensen in de tent en de liedjes van “Espada” & Siska van de Nightbirds werden uit volle borst meegezongen.

Zondag morgen maakten de mannen zich klaar voor de artiesten middag met medewerking van: “Anita van de Rapsodies”, “Grutte Geert” en ’s avonds “de Spelbrekers”. Er waren een kleine 200 bezoekers op afgekomen om het feest mee te maken. Zelfs waren er mensen uit Oosterwolde en Apeldoorn die via de site lucht hadden gekregen van dit evenement en dit absoluut niet wilden missen.

Maandag was de laatste dan, bijna liet de aggregaat ons nog in de steek want het brandstof peil stond op nog 1% een half uur voor het einde van de marathon en de benodigde sleutels waren niet aanwezig. Na alles en iedereen te hebben bedankt voor hun medewerking werd de zender uitgeschakeld en kon het opruimen beginnen. Na een dag van opruimen en de tent gereed maken voor de afsluitende BBQ met sponsoren en vrijwilligers, kwam er rond 21.00 uur een einde aan het 5e jaar “Boksloot FM”.

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor hun komst en medewerking en hopelijk tot volgend jaar.

Groet’n team Boksloot
 

Hallo Mensen,


Dit jaar bestaat “Boksloot FM” 5 jaar en dat willen we groots vieren, daarom hebben we diverse artiesten gevraagd of ze komen optreden.


03 SEPTEMBER
Op vrijdag hebben we de Groesbeekse formatie “THE MOONLIGHTS” weten te strikken, de band bestaat uit drie personen en zijn bekend van o.a. “een melodie”, “groesbeek dorp vol muziek” en vele anderen. Het optreden begint om 20.00 uur en zal avond vullend zijn.

 

04 SEPTEMBER
Op de zaterdagavond hebben we “ESPADA” en “SISKA van de NIGHTBIRDS” weten vast te leggen, “ESPADA” bestaat uit twee personen en is bekend van o.a. “Ameland” en “STIERENDODER”, tussen de optredens door kunt u genieten van de muzikale klanken van de “Boksloot FM”.

 

05 SEPTEMBER
De zondag middag hebben we vanaf 14.00 uur “DE SPELBREKERS”, de twee mans formatie is bij diverse piraten een bekend duo, ook hebben we “ANITA van de RAPSODIES” gecontracteerd die twee keer een half uur zal komen zingen om de hits van vroeger ten gehore te brengen zoals, “Die kleine merel”, “Speel niet met mij”, “Kindertijd” en vele anderen. Ook heeft JAN WARRINGA toegezegd ook dit jaar weer te komen, alleen is dit door omstandigheden nog zeer onzeker, maar de mannen van de Boksloot hebben reeds een extra artiest benaderd die zijn kunsten zal komen vertonen namelijk, “GRUTTE GEERT” uit Friesland.
 

OOK BELANGRIJK , DE ENTREE VOOR HET GEHELE WEEKEND IS GRATIS !!!!!!!!!!
 

Voor meer info: 0619414123


Groet’n van de Boksloot